Az atomoktól a csillagokig

ugrás a tartalomra

Atomcsill előadás kivonat

Előadó: OTDK-helyezett fizikus hallgatók előadásai
Cím:
Időpont: 2009. április 30. A ballagás miatt elmarad!

Tisztelt Érdeklődők!

A 2009. április 30-ra meghirdetett idei utolsó Atomcsill előadás sajnálatos módon ütközik a középiskolai ballagás időpontjával. Mivel az érdeklődők jelentős része nem tudna eljönni ezen időpontban, így ezt az előadást kénytelenek vagyunk lemondani.

A meghirdetett témák természetesen nem vesznek el véglegesen. Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián sikeresen szerepelt ELTE-s hallgatók bemutatkozó előadásait az ősz folyamán tartjuk meg, nem egyetlen Atomcsill rendezvény keretében, hanem más előadásokat követő rövid, 10-15 perces programok formájában, a kísérleti bemutatók előtt.

Az érintettek elnézését kérjük a kényszerű időpont-módosítás miatt, egyben kellemes vakációt kívánunk, és mindenkit szeretettel várunk az Atomcsill 2009-2010-es, immár ötödik évadjának előadásain is!

A 2009-2010-es tanév részletes programja innen elérhető.


Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) két évenként a tavaszi szünetben megrendezett előadássorozat, ahol a tanulmányaikon felül tudományos kutatómunkát vállaló egyetemi és főiskolai hallgatók mutatják be eredményeiket. E rendezvényeken az ELTE TTK fizikus hallgatói évtizedek óta kiemelkedően szerepelnek. Az Atomcsill sorozat évadzáró előadásán a 2009-es OTDK-n sikeresen szereplő ELTE-s hallgatók ismertetik – középiskolás szinten és érthetően – munkájukat.

 

Powered by ELTE TTK Fizikai Intézet

Design: Agócs András Gábor (Nalyman) – Code: Agócs András Gábor (Nalyman) & Király Andrea – Page maintaned by: Király Andrea