2022-23. tanév – 18. évad

Tisztelt érdeklődők, nézőink és hallgatóink!

Fűtési nehézségek miatt az ELTE lágymányosi épületeit decembertől márciusig bezárják. Így nem lesz mód az erre az időszakra betervezett Atomcsill előadások helyszíni megtartására és élő felvételére. Kérjük tehát azokat, akik élőben szerették volna megnézni az előadásokat, ebben a néhány hónapban ne keressenek bennünket személyesen.

Az Atomcsill előadásokat azonban más helyszínen, nem nyilvánosan megtartjuk. Mi több, a weblapon előre megadott időpontokban élő közvetítést is adunk a galileowebcast megszokott csatornáján. Az előadás utáni nyolcadik napon, péntek este pedig a felvételek a szokásos rend szerint felkerülnek a YouTube csatornánkra is.

A pillanatnyi tervek szerint ez a helyzet március vagy április elején ér véget, így az évad utolsó előadásait már ismét nyilvánosan, az egyetemen, élő közönség jelenlétében tarthatjuk meg. A pontos menetrendről a weblapon (atomcsill.elte.hu) fogjuk tájékoztatni az érdeklődőket.

Addig is tartsanak velünk, ha nem is élőben, hanem online – hiszen a fizika minden közvetítési csatornán érdekes!

Az Atomcsill szervezői

 

Az Atomcsill két alapítója: Cserti József és Dávid Gyula fizikusok az ELTE Podcast vendégei voltak:

Az előadások videofelvétele és az előadók által készített prezentációk egy héten belül felkerülnek weblapunkra és YouTube-csatornánkra is. Ugyanott folytatjuk a korábban csak letöltéssel elérhető régi előadásaink streamelhető formában történő közzétételét is.

Letöltések:

Fájl Leírás Fájl méret
pdf ACS_2022-2023_rovid_program v3 Kivonatok nélküli rövid program (2022-23. tanév - 18. évad)
459 KB
pdf ACS_2022-2023_reszletes_program_v3 Részletes program (2022-23. tanév - 18. évad)
565 KB