Atomcsill – egymillió néző

Kedves barátaink, az Atomcsill sorozat nézői, hallgatói!

Örömmel jelenthetjük, hogy az Atomcsill YouTube csatornája  2021. július 22-én délután 14 órakor elérte az egymilliós nézőszámot.
Köszönjük a közönség érdeklődését és bizalmát!
Köszönjük ezt a fantasztikus eredményt az Atomcsill minden előadójának, a kísérletek bemutatóinak, a felvételek készítőinek, a weblap és a csatorna létrehozóinak és gondozóinak, a programok minden népszerűsítőjének!
Csatornánkon pillanatnyilag 139 ismeretterjesztő előadás, kísérlet és rövid hír felvétele tekinthető meg. A szeptembertől áprilisig tartó tanév folyamán folyamatosan kerülnek fel az új előadások és kísérletek, emellett egész évben folytatjuk a régebbi felvételek feltöltését is.
Reméljük, hogy sorozatunk a következő években is töretlen népszerűségnek örvend majd a középiskolás diákok, a fizikatanárok és a fizika iránt érdeklődő laikusok körében, tovább öregbítve az ELTE, ezen belül a TTK és a Fizikai Intézet hírnevét, mi pedig újabb érdekes és izgalmas, hasonlóan nagy érdeklődést kiváltó előadásokkal, kísérletekkel és ezek felvételeivel gazdagíthatjuk az Atomcsill gyűjteményét.
Az Atomcsill immár 17. évada szeptember 9-én kezdődik – remélhetőleg ismét élő közönség előtt.
a sorozat szervezői